lauantai 3. marraskuuta 2012

Polii-ii-ii-iisi, minne sinä menet?


Polii-ii-ii-ii-si, mitä siellä teet?

Esikoinen sai kutsun naamiaissynttäreille ja ilmoitti olevansa sitten poliisi! Ehdin jo miettiä, että pitääkö tässä nyt tehdä oikein poliisin takki taskuineen päivineen, mutta päädyin kuitenkin t-paitaan, jossa poliisitekstit ja -merkit.


Päälle virkatakki
Päähän koppalakki
Oma takki kaappiin
Sitten heti Saabbiin

Mainoslippis sai uuden ilmeen, kun applikoin mainostekstin päälle poliisitekstin.

Kaapista löytyi siniset collegehousut, joten housuja ei tarvinnut tehdä ja paidan tein omasta vanhasta t-paidastani. Eipähän tarvinnut ostaa kankaita. T-paidan kaava on OB 3/2011, jolla olen aiemminkin tehnyt. Hihansuihin ja helmaan hyödynsin jo olemassa olevat päärmeet.



Tein paitaan rintataskun ja applikoin hihoihin poliisimerkit, sekä rintaan ja selkään tekstin "POLIISI". Tuo selän teksti oli helppo tehdä, mutta hihojen merkit oli melkoista piperrystä. Eiköhän niistäkin asia tule selväksi. Rinnassa olevan tekstin siksakkasin kahteen kertaan, jotta tekstistä tuli peittävämpi.






Töitä teet sä yöllä
Revolveri vyöllä
Musta kumipamppu
Sekä taskulamppu

Pitäähän poliisilla olla asekin. Asekotelo on tehty tooodella nopeasti keinonahasta, takana ripsinauhasta kuja vyötä varten ja nepin alla on myöskin pala ripsinauhaa tukena.



Tos on hyvä mutka
Pistä siihen tutka
Virittele ansa
Tulee Tapsa Kansa


Niin ja käsiraudat tietenkin myös. Yksi kulma on näköjään jo leikin tiimellyksessä mennyt ruttuun... Enpä alkanut kuvaamaan uudestaan. Laiskotti.


Odotapas vähän
Puhallapas tähän
Sammuta se nortti
Näytä ajokortti 

Ja tässä vielä kokonaisuus. Hyvin kesti vermeet synttäreiden ajan, saa nähdä periikö pikkuveli paidan joskus vai kuluttaako nykyinen käyttäjä sen loppuun. Tuntuu olevan lempipaita.

4 kommenttia:

  1. Onpa hieno! Meijän poitsu ois tällä hetkellä tällasesta niiiin innoissaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos NuppuNeula ja Elisa :) Meidän poika tykkää kovin paidasta, nyt oli pakko riisua paita kun kaatoi jogurtit rinnuksille...

      Poista
  2. ihan mahtava! :) ja tää taitaakin olla mun eka kerta sun blogissa vierailulla, jos en väärin muista. pitäneepäs selailla tarkemminkin :)

    VastaaPoista
  3. Mahtavilta näyttää!
    Biisonimafian sketsi-sarjaan pitäisi tehdä pari poliisipukua aikuisten kokoa. Mikäli kiinnostaa tehdä jonkinlaista korvausta vastaan niin ota yhteyttä: janne@biisonimafia.net

    VastaaPoista