tiistai 27. marraskuuta 2012

Ei pöllömpää...

Ensinnäkin, en yhtään tykkää kaaritaskuista, kun niitä on joka paikka pullollaan. Ja niin on muuten pöllökuosejakin. Eli teinpä sitten pöllöbodyn ja kaaritaskuhousut... Tuo pöllökangas on oikeasti aika kivaa, nuo pöllöt näyttävät vähän samalta kuin ne yksilöt, joita lapsena piirtelin. Ne olivat "pölleröitä" nimeltään. Ja itse asiassa huuhkajia...

Mutta siis asiaan. Kankaat on Kangaspeikosta, bodyn kaava kopioitu me&i bodysta ja housujen kaava Ottobrestä 1/2012 "Little rabbit", taskut piirtelin itse. Mietin jonkin aikaa, kehtaanko blogata näitä ollenkaan. Näitä nimittäin kuvaa hyvin sanonta, että "hätäilemällä ei tule kuin k***päisiä kakaroita" :D Ajattelin sitten, että olkoon muille vaikka varoittavana esimerkkinä. Alunperin oli tarkoitus, että bodyn resorit voisi kääntää. No, minäpä ajatuksissani ompelin ne niin, että sauma jää näkyviin ja saumuroin keltaisen resorin vielä mustalla langalla. Sitten kun laitoin neppejä, olin niin innoissani uusista neppipihdeistäni, että ne menivät vähän mihin sattuu. Kukas niiden paikkoja nyt merkkaisi tai mittaisi..? En muuten ymmärrä, miten olen tähän asti viitsinyt hakata neppejä käsin! Nuo pihdit on i-h-a-n-a-t! Omani on Royal-tuotteesta ostettu.


Ja sitten ne housut. Tein kaaritaskut puhtaasta mielenkiinnosta. Parantamisen varaa jäi kyllä, ovat vähän ruttuiset. Ja ovathan ne nyt sitten yhdistävä tekijä tuohon bodyyn. Nurjaa puolta ei kannata mennä katsomaan lainkaan, sen verran kaksoisneula teki kiusaa minulle taas... Vyötärökuminauha jäi ehkä vähän liian pitkäksi, sitä joudun varmaan lyhentämään tai sitten lihottamaan lasta.Peitetikkikoneesta haaveilen aina kun teen näitä kohtia. Vaikka ihan siistiä jälkeä tuolla vanhalla Husqvarnallakin tulee. Näiden käyttäjä on vasta 1-vuotias, joten hän ei onneksi kommentoi vaikka työn laatu ei ole paras mahdollinen. vai mahtaako hänen ensimmäiset sanansa olla: "noita en laita ylle"..?

5 kommenttia:

 1. onpa onnistuneet kaaritaskut ihka ensimmäisiksi sellaisiksi. Minäkään en ole niistä innostunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista. Taisi itselläkin jäädä nuo taskut tähän yhteen kertaan, edelleenkään en oikein lämpene niille.

  VastaaPoista
 3. No todella on onnistuneet! miten sait ne noin suoraan? Onko niissä tukikangas? mä joskus kokeilin ja rutussahan ne oli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei ole tukikangasta, silityksen jälkeen taskut näyttää suht hyviltä, mutta muuten ovat vähän rutussa... Sekin varmaan auttais jos housut ja taskut olis samaa materiaalia? Nyt housut on collegea ja taskut ohutta trikoota.

   Poista
 4. Ooo, tekee mieli pöllökuosia, jos kynsille :)

  VastaaPoista