torstai 13. marraskuuta 2014

Pääkallohuivi

Jännä juttu, että minä virkkaan. Koko kouluajan onnistuin luistamaan virkkauksesta, eikä koukku ikinä kädessä pysynytkään. Muutama vuosi sitten kuitenkin innostuin virkkaamaan matonkuteesta koreja. Sitten siirryin mattoihin. Se oli kivaa, kun paksusta kuteesta tulee nopeasti valmista. Se nyt oli kuitenkin selvää, että mitään sellaista en tee, jossa tarvitaan pienempi koukku kuin nro 8! Ärsyttävää näpertämistä pienellä koukulla virkkaaminen...

No niin, no... Ainahan voi pyörtää päätöksensä, eikö..? Kun näin Nuppuneulan tekemän huivin, oli vain pakko saada samanlainen. Ei auttanut kuin ostaa lankaa ja pienempi koukku... Huivi on virkattu Nalle-langasta, kun se nyt oli ainoa musta lanka, jota kaupassa sattui olemaan. Ja ohje on Silmukoita-blogista. Aivan loistava ja havainnollinen ohje! Jopa minä osasin sen avulla virkata huivin.


Reunaan virkkasin jotain nirkon tapaisia. En tiedä, miten nirkot oikeasti tehdään (kun en siis ole kouluaikoinakaan niitä siis tehnyt...), mutta jotain nyppylöitä siinä nyt kuitenkin on :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti