maanantai 29. lokakuuta 2012

Änni bööds!

Tai siis Angry Birds selkokielellä :) Yksi esikoiseni suosikkipeleistä, joten pitihän siitä paita tehdä. Kaava on OB 1/2012 ja en taaskaan muista mistä raitatrikoo on ostettu, se kun on jo hetken odotellut tuolla hyllyssä. Applikointi on tehty omista velourin ja trikoon paloista. Silppusinpa yhden t-paitanikin, että sain sopivan värisen vatsan linnulle...

Vihdoin otin itseäni niskasta kiinni ja kokeilin joustavan kankaan applikointia. Tähän asti olen vain ihaillut muiden tekeleitä. Pitipä sitten aloittaa tuollaisella, jossa on mustat ääriviivat eli kaikki mahdolliset kauneusvirheet näkyvät... Olen silti onnistunut mielestäni ihan hyvin.






Ja ettei olisi liian helppoa, ompelin helman päärmeen punaisella langalla, se ei vain taida näkyä kuvassa kovin hyvin. Se kuitenkin on mielestäni kiva pieni yksityiskohta, joka piristää mukavasti.

Käytin muuten elämäni ensimmäistä kertaa ompelukoneeni muovista, läpinäkyvää paininjalkaa (ja kone on 80-luvulta...) ja sehän oli aivan verraton tässä hommassa! Näki hyvin, minne pitää työtä käännellä ja lisäksi siinä on pieni pyörä/rulla, josta saa säädettyä sen asentoa sivusuunnassa. Kätevää.

Nyt sitten iski hirmuinen applikaatioinnostus, joten lisää näitä lienee luvassa. Paidan käyttäjäkin, vajaa 5-vuotias poikanikin tuntui olevan tähän tyytyväinen, joten mikäs sen mukavampaa :)

2 kommenttia: