maanantai 17. syyskuuta 2012

Jumpsuit

Ensinnäkin, milloin haalarista on tullut jumpsuit..? Mihin katoaa suomen kieli? No, oli mikä oli, kaava on OB 4/2012 ja koko 86 eli se vauvamaisempi jumpsuit. Kangas on joustofroteeta, nyt en muista mistä se on ostettu.



Vuoritin hupun mustalla trikoolla, muuten haalarissa ei ole vuoria. Ja tässä on elämäni ensimmäinen resorikanttauksinen vetoketjuhalkio (ja sen kyllä huomaa). Onneksi musta väri peittää virheitä, sen verran omalaatuinen tuosta halkion alaosasta tuli... Pitänee lukea OE:stä paremmat ohjeet, muistan siellä nähneeni, mutta en jaksanut etsiä. Vetoketjun yläreunasta tuli ihan siisti, mutta kokonaisuutena en voi sanoa olevani ihan tyytyväinen.  Ihan hauska tästä kyllä tuli ja juuri sopivasti on kasvunvaraakin eli kuopus saa vielä tovin tätä käyttää ellei nyt ihan hirveästi venähdä pituutta. Toivotaan että sopivat syyskelit vielä jatkuvat.






Koska kangasta vielä jäi, tein ruttupipon esikoiselle. Kaava on samasta lehdestä, mutta hieman muunneltuna.



8 kommenttia:

  1. Piirsin juuri kaavat tuohon haalariin. Minkäkokoinen sun lapsonen on? Eli minkäkokoinen kannattaa tehdä ettei ole valtavan kokoinen tai jää heti pieneksi... Mun tyttö on noin 68-70cm ja 86 koon piirsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehut vielä aun ompeluksille eli hyvältä näyttää kumpikin!!!

      Poista
    2. Kiitos Heidi! Mun poika on välillä 75-80cm ja voin kuvitella että tuo haalari ei enää keväällä sovi. Eli ehkä sun kannattaa tehdä just tuo koko niin menee pidempään. Siitä saa kuitenkin käännettyä resorit silloin kun on vielä vähän iso...

      Poista
  2. Todella mukavan näköinen asu. Eihän tälläisestä voi muuta ku tykätä :)

    VastaaPoista